Wat is Microblading?

Microblading is een techniek die gebruikt wordt bij semi-permanente make-up. Met deze techniek kunnen we prachtige wenkbrauwen creëren, ideaal wanneer je geen volle wenkbrauwen hebt. Als schoonheidssalon weten wij als geen ander hoe belangrijk dit voor u kan zijn. Je wenkbrauwen zijn enorm belangrijk, omdat ze voor een groot deel bepalen hoe je gezicht eruit komt te zien.

 

Met microblading kunnen onze schoonheidsspecialisten je alsnog van volle wenkbrauwen voorzien. Onze specialist gebruikt een speciale pen met daarin 12 ultrafijne steriele naalden. De pen wordt vervolgens in de inkt gedompeld. Door vloeiende veegbewegingen te maken, worden de pigmenten in uw opperhuid aangebracht. Deze zogenaamde hairstrokes lijken op wenkbrauwhaartjes. Deze streken zijn echter bijna niet te onderscheiden van echte wenkbrauwhaartjes. Microblading geeft je weer volle wenkbrauwen en geeft een natuurlijk resultaat.

GRATIS CONSULT

Vul snel je gegevens in en ontvang een gratis consult met een van onze specialisten. 

Voordelen Van Microblading

Deze vorm van semi-permanente make-up heeft veel voordelen. Hieronder vind je alle voordelen van microblading:

Kosten Microblading

Zie hieronder de kosten voor microblading:

Microblading bij Romana's Beauty Palace

Bent u geïnteresseerd geraakt in microblading? Boek nu uw afspraak. Wij zijn gespecialiseerd in het vak semi-permanente make-up en onze schoonheidsspecialisten hebben jarenlange ervaring in microblading behandelingen in Rotterdam en omstreken. Als kers op de taart zijn we officieel Beauty Angels Academy: we zijn gecertificeerd in het geven van microblading cursussen en kunnen iedereen die hierin geïnteresseerd is opleiden tot een echte visagist.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt bellen met 062 040 7138 of mailen naar info@romanasbeautypalace.nl.

GRATIS CONSULT MET EEN VAN ONZE SPECIALISTEN.

Enthousiast geworden? Vul snel je gegevens in en ontvang een gratis consult met een van onze specialisten.