Semi Permanente Make Up

Met onze semi-permanente make-up behandelingen kunnen we je wenkbrauwen dankzij de haarfijntechniek strakker en voller maken. Indien gewenst ook smaller, breder en/of donkerder. Het eindresultaat is bijna niet van echt te onderscheiden en geeft een zeer natuurlijke en verzorgde look!

GRATIS CONSULT

Vul snel je gegevens in en ontvang een gratis consult met een van onze specialisten. 

Technieken Semi Permanente Make-Up

Er zijn verschillende technieken die gebruikt worden om semi-permanente make-up aan te brengen. Zo zijn er de technieken powderbrow, ultra fine hairstrokes en combibrow. Elke techniek heeft zijn voor- en nadelen. Uw schoonheidsspecialiste kan de exacte voor- en nadelen van elke techniek uitstekend uitleggen, en misschien nog wel belangrijker: welke technologie past het beste bij u. Elke huid is anders en de ene huid is gevoeliger dan de andere. Hierdoor is niet elke semi-permanente make-up techniek voor jou geschikt.

Verder hangt de gekozen semi-permanente make-up techniek af van of je een deel van je wenkbrauwen mist of kale plekken in je wenkbrauwen hebt, of je lichte of fijne wenkbrauwen hebt, of je kleine imperfecties in je wenkbrauwen hebt, en welk resultaat je krijgt . Sommige vrouwen vinden het prettig als een wenkbrauw er recht uitziet. Andere vrouwen willen een heel natuurlijke uitstraling van de wenkbrauwen door middel van semi-permanente make-up. Voor elke vraag is er een oplossing! 

Ons werk kenmerkt zich door de verscheidenheid aan technieken en de uiteenlopende smaken van onze klanten. U kunt bij ons kiezen uit: microblading, ombré en combinatietechniek. Alle technieken blijven ca. 1-2 jaar na de touch-up, afhankelijk van uw huidtype.

 

Hairstroke techniek

€ 400

 Met een mes, geen machine, brengen we hele dunne streken op de huid aan die op echte haren lijken. Met deze techniek bereik je de meest natuurlijke look. Let op: excl. Bijwerken.

 

 Ombré techniek / schaduw

€ 400

 Met deze techniek creëren we zachte, strakke en volumineuze wenkbrauwen. Het zal lijken alsof je make-up op hebt. De wenkbrauwen zien er mooi glad uit met een natuurlijke zachte kleur met een overgang van licht aan de binnenkant naar donkerder in de punten. Let op: excl. Bijwerken.

 

Combinatie techniek

€ 400

 Dit is een mix van microblading met shading. We behandelen de binnen- en bovenkant van de wenkbrauwen met de microblading techniek. De onderkant behandelen we met de zachte ombré techniek voor een natuurlijke, maar strakke look. Let op: excl. Bijwerken.

Welke Techniek Kies Ik?

Weet u niet zeker welke techniek bij u past? Je bent van harte welkom voor een intakegesprek, om samen en vrijblijvend (en onder het genot van een lekker kopje koffie) de mogelijkheden te bespreken. Hierin wordt gekeken naar uw wensen en onze mogelijkheden en geven wij advies op maat. Ook als u een oude PMU heeft, onder behandeling bent bij een arts of medicijnen gebruikt, raden wij u aan eerst contact met ons op te nemen. In sommige gevallen is een behandeling of cover-up helaas niet altijd mogelijk.

Belangrijk om te weten voor onze specialisten:

Heeft u oude permanente make-up? Stuur ons eerst een duidelijke foto. Dit kan via whatsapp op telefoonnummer: 06-20407138.

> Bent u diabetespatiënt? > Bent u zwanger? > Gebruikt u medicijnen? > Heeft u hart- of vaatziekten? > Gebruikt u bloedverdunners? > Heeft u een immuunstoornis? > Bent u allergisch voor latex/nirill? > Bent u onder medische behandeling? > Heb je oude permanente make-up? > Heeft u pigmentvlekken/afwijkingen? > Heeft u chronische huidaandoeningen? > Lijdt u aan hemofilie? (bloedziekte) > Heeft u een pathologische wondgenezing: > Heeft u keloïde / hyper / hypopigmentatie?

Indien ‘Ja’ van toepassing is, neem dan contact met ons op!

Alle behandelingen worden geplaatst met de speciale pigmenten van Phibrows; de beste op de markt wereldwijd omdat ze niet groen of rood worden! Deze zijn hypoallergeen. Bij twijfel kunnen we altijd vooraf een allergietest doen.

Voor Wie Is Semi Permanente Make-Up?

Onze semi-permanente behandelingen zijn bedoeld voor iedereen die:

  • 16 jaar of ouder is;
  • er altijd netjes en verzorgd uit wilt zien;
  • weinig of geen tijdheeft  voor make-up;
  • allergisch is voor make-up (onze pigmenten zijn hypoallergeen);
  • van nature geen of weinig wenkbrauwen heeft of teveel heeft geëpileerd;
  • haaruitval heeft, bijvoorbeeld door Alopecia of chemotherapie;
  • veel transpireert waardoor make-up niet goed blijft zitten;
  • veel sport, zwemt of naar de sauna gaat en je niet compleet voelt zonder make-up;
  • die geen strakke, goed gevormde wenkbrauwen heeft.

Voorzorgsmaatregel

48 uur voor de afspraak geen alcohol, drugs of medicijnen nemen of onder de zon liggen of blootstellen aan UV zoals zon of zonnebank;

Nazorg

De eerste zeven dagen na de behandeling de pigmentatie niet nat maken, geen make-up aanbrengen, geen korstjes verwijderen, niet de sauna in, niet zwemmen en de pigmentatie niet blootstellen aan UV, zoals zonnebank of zonnebank.

GRATIS CONSULT MET EEN VAN ONZE SPECIALISTEN.

Enthousiast geworden? Vul snel je gegevens in en ontvang een gratis consult met een van onze specialisten.